Netwerk Roze FNV

DOE MEE

glimlach

Voor een prettig en veilig werkklimaat, ook voor lesbische vrouwen, homomannen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie.

 

SLUIT JE AAN!

Als je FNV-lid bent, dan kun je je aansluiten bij het Netwerk Roze FNV. Binnen het netwerk zijn er veel manieren om een actieve bijdrage te leveren aan een LHBTI-vriendelijk werkklimaat. Maar ook als je niet direct actief wil zijn ben je van harte welkom!

Natuurlijk hoef je niet zelf lesbisch, homo, bi, trans of intersekse te zijn om ons te steunen.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@netwerkrozefnv.nl en daarin je naam, je bond en je lidmaatschapsnummer te vermelden.

 

VELE HANDEN EN LICHT WERK

De werkgroep publiciteit en werving is op zoek naar uitbreiding. Lijkt het je leuk om af en toe een bijdrage te plaatsen op deze website, of een nieuwsbrief in elkaar te zetten? Heb je ideeën over leuke gadgets die we op een kraam, bijvoorbeeld op het Kwaku-festival of de Roze Zaterdag, ons kunnen profileren, of wil je over zulke vragen meedenken? Heb je een beetje taalgevoel en zie je onmidelijk hoe een tekst kan worden verbeterd?
Dan willen we graag met je in contact komen! Als je ook nog wat tijd kunt en wilt vrijmaken in je agenda, neem dan contact met ons op en kijk of het klikt en je in de kleine maar gezellige werkgroep publiciteit en werving komt meedoen.
Voor meer info of aanmelding kun je contact op nemen met info@netwerkrozefnv.nl.